Passie in fotografie

Wie zijn wij, wat beweegt en motiveert ons?

Wie zijn wij, wat is onze werkwijze en fotografie stijl​

Wie zijn wij

Al jarenlang zijn wij, Herma en Ton Landkroon, actief als professioneel fotografen, met als achtergrond een opleiding aan de Fotovakschool!

Wij hebben ons gespecialiseerd in huwelijksfotografie. Daar ligt ons hart en beide zijn we gepassioneerd om voor bruidsparen prachtige huwelijksreportages te verzorgen. Het is iedere keer weer fantastisch en een voorrecht om op zo’n belangrijke en mooie dag in het leven van mensen zó dichtbij te mogen zijn!

Vaak werken wij met ons tweeën en volgens een vaste rolverdeling. Daardoor zijn wij heel goed op elkaar ingespeeld. Ton legt bijvoorbeeld alle formele momenten vast en maakt een fotoshoot op locatie en Herma richt zich met name op alle spontane momenten, emoties en leuke voorvallen tussendoor. Wij werken door heel noord, oost en midden Nederland.

Zoek je fotografie voor je bedrijf, of wil je graag een mooi familieportret? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.

Onze stijl

Wij hebben een spontane manier van fotograferen.
Onze stijl kenmerkt zich doordat wij jullie trouwdag registreren en niet regisseren. Dat levert altijd spontane foto’s op. Een journalistieke stijl. Natuurlijk vragen wij ook wel eens aan jullie of aan jullie gasten om even te poseren, maar we zorgen er altijd voor dat dat op een leuke en ontspannen manier gaat.

Op jullie trouwdag zelf zijn wij actief aanwezig, maar niet te opvallend. Het is tenslotte júllie dag en niet die van de fotograaf! Gedurende de dag houden wij nauw contact met jullie ceremoniemeester, zodat wij altijd goed voorbereid zijn en geen moment missen. En jullie wensen spreken wij uiteraard van tevoren goed met jullie door.

huwelijksfotografen huwelijksfotografie wieringerwerf hollands kroon

Vragen én antwoorden

Vragen én antwoorden

Wij willen graag met jullie kennismaken voordat we jullie boeken. Kan dat?

Ja natuurlijk kan dat. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we een goede ‘klik’ hebben met elkaar. Wij vinden dat belangrijk voor jullie, maar ook voor ons. Wij spreken dus graag me jullie af!

Berekenen jullie reiskosten?

Ja, wij berekenen reiskosten. Deze kosten zijn inbegrepen in de totaalprijs. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Je weet vooraf waar jullie financieel aan toe zijn.

Fotograferen jullie ook bij de bruid en bruidegom thuis?

Dat doen we zeker. Vaak splitsen we ons op: Herma gaat dan naar de bruid en Ton naar de bruidegom. Verder leggen we natuurlijk alle formele momenten vast en zo veel mogelijk spontane, mooie en ontroerende momenten. Ook maken we, als jullie dat willen, (groeps)foto’s van jullie gasten. 

Hoeveel foto’s ontvangen we van jullie?

Bij ons ontvangen jullie altijd een onbeperkt aantal foto’s. Alle foto’s zijn bewerkt op belichting, contrast, witbalans, zwart-wit, e.d. Wij leveren géén onbewerkte foto’s.

Wij willen (nog) geen trouwalbum. Kunnen we de foto’s ook alleen digitaal ontvangen?

Ja, natuurlijk is dat mogelijk. Je ontvangt de foto’s sowieso altijd op een USB stick. En als je na bijvoorbeeld 1 of 2 jaar na je trouwdag alsnog een trouwalbum zou willen, dan kan dat ook nog hoor. Geen enkel probleem.

Zorgen jullie voor een goede back-up?

Jazeker! Wij hebben altijd reserve camera’s bij ons. En van jullie foto’s worden direct na jullie trouwdag een back-up gemaakt.

Onze vraag staat er niet bij. Hoe kunnen we contact opnemen met jullie?

Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Kijk op de contactpagina voor onze gegevens.

Reviews op The Perfect Wedding

huwelijksfotografie wieringerwerf

Reviews op Facebook